L’Home dels Nassos es deixarà veure a Vandellòs i Mont-roig

Home dels Nassos Vandellós Hospitalet

L’Home dels Nassos es deixarà veure el dia 31 al matí a l’Hospitalet de l’Infant i Vandellòs i a la tarda a Mont-roig del Camp. Ell mateix, el veritable Home dels Nassos l’hi ho ha explicat a Viu el Mediterrani. Ens ha dit que també passarà per altres poblacions com Tarragona, Vila-seca o Reus.

A l’Hospitalet de l’Infant, l’Home dels Nassos serà a les 11. 00 a l’Ajuntament, i a les 12.30 passarà per l’Auditori de Vandellòs.

A Mont-roig del Camp, visitarà a les 18.00 hores el Casal de Joves K1.

Per si algú no el coneix, l’Home dels Nassos és un personatge mitològic amb tradició que es manté a Catalunya, Mallorca, el País Valencià i la Rioja, principalment. S’explica als nens que l’Home dels Nassos té tants nassos com a dies té l’any. Com que només es deixa veure l’últim dia de l’any, aquest dia només té un nas,  però la canalla es pensa que és un personatge estrafolari amb molts nassos. A molts pobles s’organitza una cercavila amb un capgròs que simbolitza l’Home dels Nassos.

Deixa un comentari

Nota: Els comentaris realitzats en aquest lloc web reflexen les opinions dels seus autors i no les de Viu el Mediterrani. Evita utilitzar insultos o expressions grolleres. Ens reservem el dret a esborrar qualsevol comentari ofensiu sense previ avís.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*