Jornada solidària a favor de la donació de medul·la òssia

La segona edició de la cursa Crema Torrons de Miami Platja, que tindrà lloc el diumenge 15 de gener de 2017, tindrà enguany un caire solidari ja que s’ha preparat una jornada paral·lela a favor de la donació de medul·la òssia. Els actes tindran lloc a la Pèrgola de la Platja Cristall i els diners recaptats es lliuraran a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucemia.

Les activitats començaran a les deu del matí amb una sessió de zumba solidària. De 10 del matí fins a les 14 hores tots aquells que vulguin podran fer donacions de sang i de medul·la per tal de col·laborar directament amb la campanya. També des de les 10 del matí hi haurà un esmorzar popular per recaptar diners. Paral·lelament, durant tota la jornada, que s’allargarà fins a les cinc de la tarda hi haurà diversos sortejos amb productes i regals donats per les empreses col·laboradores i inflables pels més petits.

La cursa Crema Torrons oferirà un recorregut íntegrament d’asfalt i transcorrerà sempre pel costat del mar, gaudint de les cales de Miami Platja. Es farà una cursa de 5 quilòmetres i una de 10 quilòmetres. Paral·lelament es disputaran dues curses pels més petits, de 500m i de 1.000m. Més informació de la cursa i inscripcions a www.naturetime.es.

 

Deixa un comentari

Nota: Els comentaris realitzats en aquest lloc web reflexen les opinions dels seus autors i no les de Viu el Mediterrani. Evita utilitzar insultos o expressions grolleres. Ens reservem el dret a esborrar qualsevol comentari ofensiu sense previ avís.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *

*
*